Kako platiti web sajt?

Formiranje cene

"Malo je toga na svetu što neko ne može napraviti puno gore i naplatiti malo manje. Oni koji razmatraju samo cenu nužno su žrtve takvih ljudi." (John Ruskin)

Kako formiramo cenu?

Veoma je nezahvalno prognozirati "otprilike" cenu za Vaš web sajt. To je kao kada biste građevinca pitali koliko košta kuća, ili trgovca automobila koliko košta auto. Raspon cena može biti zaista šarenolik - od sajta rađenog za skromni budžet malog biznisa, do zahtevnog projekta za veliku kompaniju sa značajnim budžetom za web razvoj.

Zbog toga ne možemo formirati cenu za web sajt pre nego što se upoznamo sa Vašim zahtevima, željama i mogućnostima. Nakon toga, zajedno pronalazimo najbolji odnos cene i zahteva za sajt i postižemo dogovor koji odgovara i Vama i nama.

Načini plaćanja:

Svi naši klijenti potpisuju ugovor koji štiti obostrane interese. U zavisnosti od cene dogovorenog projekta, pre početka izrade web sajta uplaćujete nam avans, koji može biti od 30 do 50% od ukupne sume. Nakon završetka posla isplaćujete ostatak.

Za pravna lica, pod određenim okolnostima, moguć je dogovor da se dogovorena suma isplati u 3 rate, u kom slučaju avans iznosi 30%, a ostale 2 rate se plaćaju u dogovorenom terminu, nakon završetka posla.

Kada se postigne dogovor i napravi odgovarajući predračun, uplatu možete izvršiti virmanski, gotovinski ili uplatnicom u pošti.

Za one koji se odluče za mesečno održavanje web sajta, moguće je ugovoriti dodatne olakšice u plaćanju.

Zatražite inicijalnu procenu izrade sajta!