Izrada web sajtova

Zašto web sajt?

S obzirom da se nalazite na ovoj internet stranici, verovatno shvatate koliko značajnu ulogu igra web sajt u svetu savremenog poslovanja i sve veće ekspanzije internet marketinga. Vaš web sajt treba da bude Vaša slika na internetu, treba da odražava Vaš nivo profesionalizma, Vašu kreativnost i posvećenost poslovnim izazovima. Ili bilo šta drugo što želite da pokažete svojim web sajtom.

Čemu služi web sajt?

Većina ljudi shvata da treba da ima web sajt, ali nije im baš jasna njegova svrha. U današnje vreme web sajt nije samo stvar prestiža. On treba da služi kao mesto na kome ćete detaljno predstaviti sebe ili svoj biznis, na kome ćete komunicirati sa potencijalnim klijentima, osluškivati njihove želje i, još važnije, pridobijati nove klijente.

Web sajt je najisplativija reklama, jer je dostupan 24 sata dnevno, 356 dana u godini, informacije o Vama ili Vašoj firmi dostupne su svima, a ukoliko je sajt dobro optimizovan, preko Google-a i ostalih pretraživača svakodnevno možete pronaći nove klijente, pojavljujući se u rezultatima pretraživanja na prvom mestu za usluge i proizvode koje nudite.

Kome poveriti izradu web sajta?

Najčešća greška koju čine budući vlasnici web sajtova jeste da na početku žele da prođu što jeftinije, misleći da je bolje da imaju bilo kakav sajt nego nikakav i zato biraju "momka iz komšiluka koji se onako usput bavi web dizajnom ili programira" i koji će završti ceo posao za zanemarljivo malu svotu novca.

Ovakav način razmišljanja vremenom počne da se menja, jer amaterski napravljen sajt ne donosi nikakvu posetu, često i izgleda "ružnjikavo" i počinje da deluje kao loša reklama.

Zatim ovakvi ljudi, nakon mnogo izgubljenog vremena i nešto izgubljenog novca, shvataju da ipak treba da angažuju profesionalca da bi dobili web sajt koji će na pravi način predstavljati njihov biznis.

Jasno je da izradu web sajta ne treba da prepustite bilo kome.

ANcom se bavi web dizajnom već duži niz godina, a ukoliko želite da se upoznate sa našim dosadašnjim radom, pogledajte naš web dizajn portfolio, koji konstantno dopunjujemo.

Naše web sajtove odlikuje:

 • Unikatan i atraktivan dizajn
 • Funkcionalnost i preglednost
 • Čist, validan kod
 • SEO - optimizovan sadržaj - prilagođen za pretragu za željene ključne reči kod svih značajnih pretraživača, kao što su Google, Yahoo i Bing
 • Optimalno brzo učitavanje stranica
 • Podjednaku pažnju posvećujemo dizajnu, kodiranju i optimizaciji web sajta, sa ciljem da finalni proizvod bude vrhunskog kvaliteta

Naši zadovoljni klijenti su uvek najbolja preporuka da nam poverite svoj web sajt.

Web sajt korak po korak

 1. Prvi korak ka Vašem novom web sajtu je izbor domena i hosting paketa. Ukoliko nam prepustite izradu web sajta, pomoćićemo Vam u izboru pravog imena domena i hosting paketa i uputiti Vas kod odgovarajućeg provajdera potpuno besplatno.
 2. Sledeći korak u kreiranju web sajta je prikupljanje materijala za sajt. Ovo je deo procesa u kome treba da iznesete sve svoje ideje vezane za sajt, da pripremite tekstove, nabavite fotografije, video materijale, i sve ono što smatrate da je vredno da postane deo Vašeg web sajta. U ovoj fazi konsultujete se sa nama šta je sve potrebno obezbediti i u kom formatu.
 3. Kada je sav materijal prikupljen i dostavljen na uvid, mi ćemo predložiti koncepciju web sajta, strukturu linkova i dizajn rešenje. Ova faza ne treba da se završi sve dok Vi niste zadovoljni ponuđenim rešenjima.
 4. Nakon uspostavljanja dogovora, pristupamo izradi web sajta, a Vaše je da se opustite i samo povremeno pratite tok projekta.
 5. Finalni korak je postavljanje sajta na Vašu web lokaciju, nakon čega se vrši testiranje funkcionalnosti i ispravljanje eventualnih propusta, posle čega se sajt smatra završenim. Ipak...

Nikada ne smatrajte svoj web sajt završenim

Najveća greška koju možete učiniti u vezi web sajta, jeste da ga smatrate završenim i ne menjate. Web sajt je "živa" stvar, i njegova suština je da se stalno menja, poboljšava i "ide u korak sa vremenom".

Bilo da se odlučite za dinamički ili statički web sajt, on će zahtevati neki vid održavanja. Detaljnije o održavanju web sajta pogledajte klikom na ovaj tekst.

Imate gotov dizajn, treba Vam samo kodiranje

Vrlo rado ćemo "iskodirati" Vaš dizajn. Pod gotovim dizajnom podrazumevamo da je dizajn pripremio profesionalni dizajner i dostavio nam ga u odgovarajućem (PSD) formatu. Bez obzira na kompleksnost dizajna, garantujemo "čist" kod i sadržaj optimizovan za Google.

Popunite formular za inicijalnu procenu cene Vašeg web sajta