Razvoj Wordpress tema

Izrada unikatnih Wordpress templejta

Wordpress je dinamička platforma za kreiranje sajtova ili blogova čije korišćenje je potpuno besplatno i spada u OPEN SOURCE softvere. Prednost Wordpress platforme nad Joomla i drugim besplatnim CMS sistemima je da svako za relativno kratko vreme može naučiti da ga koristi i kreira sadržaj na svom sajtu, čak i ako poseduje minimalno znanje u korišćenju računara.

Ko može koristiti Wordpress za svoj web sajt?

S obzirom na veliki broj korisnika ovog popularnog CMS sistema i ogroman broj programera koji radi na njegovom razvoju na dobrovoljnoj bazi, Wordpress je odavno evoluirao u mnogo više od obične blog platforme. Danas se u Wordpress-u može kreirati skoro svaki tip web sajta, uključujući i onlajn prodavnicu, katalog proizvoda, klasičan poslovni sajt ili interaktivni portal na kome Vaši posetioci mogu učestvovati u kreiranju sadržaja, diskutovati itd.

Koristeći Wordpress najpre za sopstvene potrebe, a zatim i po mnogobrojnim zahtevima klijenata, zavoleli smo ovu dinamičku platformu i posvetili se ozbiljno razvoju tema za ovakav tip sajta.

Ukoliko želite da sami uređujete svoj web sajt, pišete vesti, dodajete fotografije ili ažurirate cenovnik, a pritom ne želite da odvajate više hiljada evra za tim programera koji bi radio na Vašem sajtu, Wordpress je idealno rešenje za Vas.

ANcom za Vas izrađuje originalne Wordpress teme u okviru zadatog budžeta. Web dizajn za Vaš sajt može biti specijalno osmišljen po Vašoj narudžbini, ili može biti urađen po ugledu na Vaš postojeći sajt, u zavisnosti od toga da li želite samo da proširite sajt dinamičkim delom koji ćete sami uređivati, ili želite potpuno nov sajt koji će pokretati moćna Wordpress platforma.

Napominjemo da su sve teme koje izrađuje ANcom u potpunosti prilagođene jeziku u kome se radi web sajt. Dakle, nema mešanja jezika, kao što možemo videti na mnogim dinamičkim sajtovima, gde se, na sajtu sa sadržajem na srpskom jeziku pojavljuju natpisi kao "Post comment" ili "Blog Archive". Sve je u potpunosti prilagođeno i prevedeno, tako da posetilac sajta ne primeti da je korišćena Wordpress platforma za izradu sajta.

Zašto ne koristiti neku od besplatnih tema za Wordpress?

Na internetu postoji mnogo besplatnih tema za Wordpress, kao i onih koje se mogu kupiti po ceni od 20 do 50$ - zašto ne biste koristili neku od njih?

Možete ih koristiti! Ukoliko pronađete temu koja Vam odgovara i kupite je, onda nema potrebe da se obraćate nama.

Kada je potrebno da zatražite izradu teme za Wordpress?

Razlozi da se obratite nama za izradu specijalizovane teme mogu biti:

Želite da Vaš dinamički sajt prati vizuelni identitet Vaše firme (dakle, takvu temu sigurno nećete naći na internetu)

Želite da imate unikatno dizajn rešenje, kako se ne bi desilo da Vaš sajt liči na stotine drugih na internetu, koji su koristlili besplatnu temu ili je kupili za mali budžet, kao i Vi.

Želite specijalne funkcionalnosti na sajtu koje ne možete dobiti kupovinom nekom tipskog rešenja koje postoji na tržištu.

Želite višejezički sajt, gde svaki deo sajta na određenom jeziku treba da bude prilagođen za taj jezik.

Želite da za racionalan budžet dobijete web sajt visokog kvaliteta, koji možete sami da uređujete i održavate.

Imate originalan projekat koji treba da prati dinamičan sajt koji ćete često samostalno menjati.

Koliko košta izrada Wordpress teme?

Nezahvalno je određivati neke cenovne okvire za izradu sajta bez ikakve informacije o Vašim zahtevima i nameni sajta koji želite da naručite. Najbolji način da saznate cenu za svoj sajt jeste da nas kontaktirate, ili nam možete napisati e-poruku klikom na dugme ispod.